Tarta pufoasa cu cirese si caise(din albusuri)

de lilik in Prajituri, 6 Iun 2011 | 4709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 150 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de copt
  • 1 vanilie
  • 450-500 gr caise si cirese
  • 400-450 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu cirese si caise(din albusuri):

Spalam fructele,le scoatem samburii si taiem caisele in 4.

Batem albusurile cu zaharul si praful de sare ca pentru bezele,apoi adaugam treptat untul topit si la sfarsit praful de copt,faina si vanilia.

Punem compozitia intr-o tava de tarta(26-28 cm),o nivelam si punem pe toata suprafata ciresele si caisele,impingand putin in aluat.

Dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-35 de minute(depinde de cuptor,pt siguranta facem testul cu scobitoarea).

Cand e gata scoatem din cuptor,lasam sa se raceasca apoi scoatem din forma si presaram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu cirese si caise(din albusuri)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si caise