Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Si daca tot e ziua Europei astazi, sa sarbatorim cu o tarta in ton cu steguletul...si anume, cu stelute! Va invit sa o gustati, e foarte buna!!
Punem intr-un bol faina, praful de copt, cacaua si amestecam bine.
Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si apa calduta si mixam.
Rupem ciocolata bucatele mici, o adaugam in compozitia obtinuta si amestecam.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu unt si dam la cuptor pt aproximativ 25-30 de minute la foc mediu, pana trece testul cu scobitoarea.
Dupa ce scoatem tarta din cuptor o lasam la racit apoi o scoatem din tava.
Taiem portocala felii apoi ii dam forma de stelute, sau orice forme doriti.
Pudram cu zaharul pudra apoi ornam cu stelutele.
Pofta buna!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult