Tarta racoritoare cu piersici

de biancas76 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petit beurre (e suficient si 300 g)
  • 200 g unt (ar mai fi trebuit vreo 100 g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 iaurturi cu piersici
  • 1 iaurt natur
  • 200 ml frisca
  • 1 kg piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta racoritoare cu piersici:

 

Biscuitii se zdrobesc cu sucitorul si se pun intr-un castron. Untul se topeste pe aragaz, se adauga zaharul vanilat si se pune peste biscuiti. Se amesteca bine sa rezulte o masa farmicioasa.
Intr-o forma detasabila se pune hartie de copt si dedesupt daca doriti hartie ornament si se pune compozitia de biscuiti. Se apasa bine cu fundul unui pahar. Se da la frigider.
Frisca se bate bine , iaurturile se incorporeaza in frisca, 2 piersici se decojesc si se taie marunt si se incorporeaza si ele iar crema astfel rezultata se toarna peste blatul din biscuiti. Se orneaza cu felii de piersici si se da la rece pentru cateva ore.La servire se scoate inelul detasabil si se orneaza dupa preferinta (eu nu am avut timp sa ii fac si alceva dar se poate pune un sirop de zmeura sau zmeura pasata).
Foarte , foarte buna aceasta tarta, nu e super dulce, e rece si racoroasa.Ar fi pacat sa nu o incercati pana mai sunt piersici:). E delicioasa. va servesc cu o felie virtuala sa va dati seama cum arata...ca de gust..nu se pune problema pana nu incercati:))


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta racoritoare cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

25.07.2010, 17:35

foarta buna

Ina 1

25.07.2010, 20:40

Anamaria7 1

23.10.2010, 18:50

am ales reteta care mi-a atras ochii si papilele gustative si am zis: LA MULTI ANI!!! Sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti, spor in toate si mult noroc! - si la mai multe postari, evident

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri si ananas