Tarta rapida cu crema alba de frisca

de rivka in Prajituri, 18 Ian 2010 | 4173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat de tarta
  • jumatate de l lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 gr unt
  • 200 grame ciocolata alba crispy
  • un plic budinca de vanilie la rece
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • nuca de cocos pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu crema alba de frisca:

Se pune laptele la foc impreuna cu ciocolata,untul si zaharul vanilat pana la fierbere.Se lasa sa se raceasca complet.

Se aduga praful de budinca de vanilie si se mixeaza, apoi frisca lichida si se mixeaza pana obtinem o crema fina.

Se umple blatul de tarta cu crema obtinuta se stropeste cu cocos din belsug si se da la rece cel putin 1 ora inainte de a fii taiat.

Blatul se repara dupa reteta postata de miha http://www.bucataras.ro/retete/2086/tarta-cu-ciocolata.html

aici: , eu l-am cumparat gata facut(am constatat ca e bun si ies mai ieftin asa daca il cumpar gata facut).

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

danygospodina 1

19.01.2010, 15:18

Ce minunat, arata ca praji "nefacuta" a lui Gaby. Puteai sa o ornezi cu un fluturas!

Teo 1

19.01.2010, 21:02

of, offff ,''imi lasa gura,apa'' !

ionix 1

27.01.2010, 13:42

100% praji' asta mi-ar placea la nebunie... mie-mi place la nebunie vanilia... praji cu vanilie sau aroma de frisca sunt preferatele mele... dupa ele, vin alea cu cioco la favorite cu ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: