Tarta rapida cu fructe de padure

de Tabita _ in Dulciuri, 12 Iun 2013 | 6018 vizualizari

 

Am pregatit rapid aceasta tarta pentru niste prieteni. E o idee buna cand esti pe fuga si vrei sa faci ceva dulce. Ideea retetei: Roza.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tatra(tort) din comert

Crema:

  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar

Gelatina:

  • 1 pachet de gelatina (Tort Gelee)
  • 240 ml apa rece
  • 2 linguri zahar

Ornat:

  • fructe de padure congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu fructe de padure:

Fructele de padure se decongeleaza si se sterg.

Intr-o oala mica se pune praful de budinca, zaharul si putin lapte. Se amesteca bine pana dispar cocoloasele. Se toarna restul de lapte si se pune la foc mediu si se amesteca continuu pana se ingroasa.

Se toarna budinca peste blat si se niveleaza.

Se decoreaza imediat cu fructe pana sa se intareasca budinca.

Intr-o oala se pune gelatina, zaharul si se amesteca bine. Se pune oala pe foc mediu. La inceput va avea un aspect tulbure. Se amesteca pana cand lichidul devine limpede. Se ia de pe foc si se lasa cateva minute sa se racoreasca, apoi se toarna peste fructe, astfel incat totul sa fie acoperit de gelatina pentru a se pastra aspectul proaspat.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa prefetinta.

2

Se poate servi cu frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de capsuni