Tarta sarata cu blat din tarate si unsoare de cocos cu branza si valeriana

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 3354 vizualizari

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

25.05.2013, 10:01

Ohhhhh, trebuie să o încerc!

Anett 1

25.05.2013, 10:42

vai, tare bun trebuie sa fie!

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2013, 10:56

Minunat arata!!!

adry88 1

25.05.2013, 11:13

ce buna este!

epurasha2bb 1

25.05.2013, 14:35

multam fetelor! e tare bun si pt.pachet la serviciu, rece asa.

diaconta 1

25.05.2013, 22:07

si mie-mi plac tartele sarate dar eu n-am curaj pentru combinatii asa indraznete)
de unsoare de cocos nici nu am auzit pana acum

Rocsi 1

25.05.2013, 22:17

Ce combinatie

epurasha2bb 1

27.05.2013, 18:26

dia eu am castigat-o la un concurs pe FB la Ana Maria Ciolacu.Unsoarea asta de cocos e un produs bio, e un fel de unt din nuca de cocos dar din care a fost extras mirosul acela specific si se poate gati cu ea ca si cu o untura.Deci si mancaruri sarate.Nu prea am stiut la ce s-o folosesc si am fcaut din brocanelul ala 2 chestii, tarta asta si niste fursecuri.uite aici un link http://www.cosulbio.ro/cumpara/unt-de-cocos-1970792#

diaconta 1

27.05.2013, 18:35

Ok,mersi interesant

epurasha2bb 1

27.05.2013, 18:59

uite am pus si poza cu borcanul meu gol dar ca si "tips" puteti folosi foarte simplu unt normal si la tartele sarate merge cam acelasi fel de blat, parte faina, parte grasime.La varianta asta mi-a placut ca a iesit ca un biscuit sarat, usor sfaramicios.Pup

babi5 1

10.06.2013, 13:20

RuxyRux 1

10.06.2013, 13:21

Arata grozav de buna!

epurasha2bb 1

20.06.2013, 18:54

mersi

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou rece cu aperitiv