Tarta "Soare"

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 3398 vizualizari

 

E cald si frumos afara, e soare, mi-e pofta de o tarta frumoasă si colorată ........ Va e pofta si voua?

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 1 dovlecel rotund
  • 1 ardel rosu
  • 8 felii de bacon
  • rosii cherry
  • branza proaspata (Apérivrais )
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Soare":

Taiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine.
Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului.

Ungeti cu ou.

Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati baconul si ardeiul. 

Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.

Puneti rosiile cherry si bucatelele de branza, ungeti cu ou si dati la cuptor pentru 25 de minute.

Tarta este gata...o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Foarte simpla de facut iar resultatul este delicios si superb..... 

Pofta Buna !!!!

 

http://leblogdecata.blogspot.fr/2015/06/tarta-soare.html

TIPS-URI

1

o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Soare"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv quiche cu legume