Tarta "Soare"

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 592 vizualizari

 

E cald si frumos afara, e soare, mi-e pofta de o tarta frumoasă si colorată ........ Va e pofta si voua?

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 1 dovlecel rotund
  • 1 ardel rosu
  • 8 felii de bacon
  • rosii cherry
  • branza proaspata (Apérivrais )
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Soare":

Taiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine.
Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului.

Ungeti cu ou.

Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati baconul si ardeiul. 

Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.

Puneti rosiile cherry si bucatelele de branza, ungeti cu ou si dati la cuptor pentru 25 de minute.

Tarta este gata...o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Foarte simpla de facut iar resultatul este delicios si superb..... 

Pofta Buna !!!!

 

http://leblogdecata.blogspot.fr/2015/06/tarta-soare.html

 

TIPS-URI

1

o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

RETETA IN IMAGINI

Tarta "Soare"-0
Tarta "Soare"-1
Tarta "Soare"-2
Tarta "Soare"-3
Tarta "Soare"-4
Tarta "Soare"-5
Tarta "Soare"-6
Tarta "Soare"-7
Tarta "Soare"-8
Tarta "Soare"-9
Tarta "Soare"-10
Tarta "Soare"-11

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

14.06.2015, 17:53

super faina!

Gicuta69 1

14.06.2015, 22:09

Rocsi 1

15.06.2015, 20:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04