Tarta" soare "aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 1983 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • eu am pus din cel de la painea graham
  • Umplutura:
  • 200g bacon
  • 200 g sunca de curcan
  • 200 g cascaval ras
  • 5 cremvusti de jamon(de care aveti)
  • 200 g salam
  • 100 g telemea
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de unt(sau 2-3 linguri de ulei)
  • 200 g smantana
  • 7-8 feliute de branza topita
  • 1/2 vanata curatata
  • sare ,piper
  • ardei rosu
  • 3 oua
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta" soare "aperitiv:

Se face aluatul pt coca(eu am pus din cel de paine graham)se intinde o foaie si se pune intr-un vas uns cu putin ulei .

Se curata ceapa se toaca si se caleste in putin ulei sau unt,apoi se pune salamul,baconul, sunca de curcan si cremvustii taiate cubulete (sau cu badicora ) si se calesc  putin apoi se pune vanata taiata si ea cubulete mici,casacavalul ras si telemeaua si se amesteca bine. Se completeaza cu sare si piper daca este nevoie.Se pune compozitia peste foaia intinsa ,se imparte in doua si intre cele doua straturi de compozitie se pun feliute de ardei rosu apoi se pune cealalata jumatate de compozitie

Peste compozitie deasupra  se pun bucatele de branza topita(feliute)apoi se bat ouale cu smantana si se toarna peste compozitie,se decoreaza dupa gustul fiecaruia

Se pune la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute la 160 grade

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28669
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28670
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28671
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28672
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28673
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28674
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28675
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28677
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28678
retete culinare - Tarta" soare "aperitiv 28679

COMENTARII (20)

nadina73 1

27.04.2010, 10:03

riv nu mai am dar pana vi pregatesc alta

nadina73 1

27.04.2010, 10:03

de fapt tu acuma te pregatesti de romania esti fericita ,pleci in tara

adry88 1

18.05.2011, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!