Tarta zebra

de luminita20_2006 in Dulciuri, 6 Noi 2009 | 1344 vizualizari

 

este o tarta chec nu stiu cum sa ai zic foarte fina

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 1 pahat zahar
  • 1 pahar smantana
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1.5 pahat de faina
  • 2 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta zebra:

Se seapara galbenusulriele de albus.Albusurile se bat spuma apoi se adauga in poaie zaharul cand sa incorporat adaugam galbenusurile, apoi punem smantana urmata de untul topit si faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in doua parti egalae in unul din ele amestecam cu cacao. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pemijloc doaua linguri de aluat cu cacao apoi 2 linguri de aluat simpul si tot asa pana ce terminat compozitia. apoi se fac linii de pe interior spre mijloc. Se da la cuptor 30 min la 200 C.


Ps. nu faceti ca mine! nu va speriati ca nu se intinde crema pe toata suprafata...nu intervneniti cu lingura sa asezati:)) /am facut pentru prima data acesta retetasi a iesit fffff buna si fina)... cand o puneti la cuptor se uniformizeaza singura

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta zebra 10308
retete culinare - Tarta zebra 10309
retete culinare - Tarta zebra 10341

Recomandari Culinar.ro

Slow cooker 6L Digital

- 23 %
699.99 lei
539.99 lei

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

10.11.2009, 20:42

succes

grasu64 1

02.10.2010, 21:16

adry88 1

03.06.2011, 20:52

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10