Tarte cu caise si crema de lamaie

de Julie in Prajituri, 27 Iul 2010 | 7614 vizualizari

COMENTARII (88)

Julie 1

29.07.2010, 21:01

Medi,merci cum de le-ai ratat?

Julie 1

29.07.2010, 21:01

Ionela,multumesc! Laly. s-au terminat intr-o clipita!

Sylvia 1

29.07.2010, 21:54

O sa le fac si eu maine

Julie 1

30.07.2010, 10:46

Spor la treaba,Sylvia! Astept impresii!

mimmi 1

30.07.2010, 20:05

5 furculite ! merita ca arata .....

Julie 1

30.07.2010, 21:36

Merci, Mimmi!

Sylvia 1

31.07.2010, 09:08

Julie am facut tartele si mi-au placut f tare, vreau sa te intreb doar legat de faina, esti sigura ca 250 de grame trebuie? Mi se parea cam multa la un ou si 100 grame de unt dar am zis sa o fac respectand ingredientele dar nu am reusit ca imi iesea aluat mai sfaramicios ca si la foaie de tarta, ( poate diefera faina, ca eu am cantarit cu cantar de bucatarie si am pus exact 250) asa ca eu am mai adaugat un ou si vreo 50 ml suc de portocale sa il subtiez. Dupa faza asta amers totul struna, nu s-a legat de tava, a crescut bine, super au iesit , am respectat si crema si decorul tau

Julie 1

31.07.2010, 09:49

Sylvia, ma bucur mult ca ti-au placut tartele! Nu le postezi ,sa le vedem si noi? Cat despre faina: eu nu am cantar de bucatarie...asa ca o masor cu o cana gradata ,pe care scrie si ca este pentru faina...Cred ca nu este buna ...m-ai pus pe ganduri...inseamna ca trebuie sa-mi iau cantar neaparat!

Sylvia 1

31.07.2010, 10:12

Julie sa stii ca asta e si eu aveam cana din aceea inainte si i-am facut testul apoi si m-am convins ca nu e ea perfecta, e asa orientativa. Depinde de faina si de cum pui in ea cat de tasat e, lasa ca daca vrei cantaresc eu din nou si pun in cea gradata sa vad dar stiu ca ultima daca la 500 garme de faina pe cantar erau 700 si ceva in masura deci daca erau 250 pe masura e mai putin in realitate Oricum dupa ce am subtiat putin au ieist excelente, e bestiata reteta

onuta 1

01.08.2010, 20:41

julie ce delicii, te rog si pentru mine pastreaza cateva.

Julie 1

01.08.2010, 21:02

Sylvia, despre cantitatile de faina...am sa scriu de acum inainte " aproximativ" Chiar te rog sa cantaresti si sa-mi spui cum e!

Julie 1

01.08.2010, 21:02

Onuta ,cu mare placere!

adry88 1

03.06.2011, 20:54

vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Savarine