Tarte cu Ceva fin si dulceata de mure

de Bucataras in Prajituri, 12 Apr 2013 | 4096 vizualizari

 

Desert in trei minute!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza Ceva fin cremos Delaco
  • 3 tarte cu miere
  • dulceata de mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu Ceva fin si dulceata de mure:

Puneti crema de branza intr-un bol si amestecati pana se omogenizeaza.

Adaugati 1-2 linguri de dulceata de mure, amestecati usor.

Puneti cate o lingura plina de crema in fiecare coaja de tarta.

Turnati putina zeama de la dulceata si decorati cu cateva mure.

TIPS-URI

1

gustati crema si daca nu vi se pare suficient de gustoasa mai adaugati putina dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu Ceva fin si dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

Alexandra Elena 1

12.04.2013, 14:50

arata bine

Rocsi 1

12.04.2013, 20:17

Mmm vreau si eu..

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:47

faine si bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de Iaurt cu Ceva fin Pufos (la rece)