Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va recomand aceasta reteta,este foarte delicioasa mai ales cand este servita calda.
Pe aluatul intins,se pudreaza scortisoara,se ruleaza,tai bucati de 2-3cm grosime,le aseaza in formele de briose unse,desfaci rulourile cat forma ca un cosulet si dai la cuptor 10min;intre timp,faci crema cu ouale batutecu zahar,smantana,coaja de portocala;scoti tava,pui in fiecare forma cate 2linguri si mai lasi la cuptor 10-15min;in acest timp,pui pe foc intr-un vas 100g zahar sa se caramelizeze,stingi cu zeama de portocala,lasi pe foc pana se topeste bine zaharul apoi cu acest toping stropesti tartele scoase din cuptor;se servesc calde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult