Tartine cu ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2480 vizualizari

 

Desi se fac imediat, se vor manca si mai repede.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 8 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci:

Trecem  ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc pana seaca toata zeama, amestecand ocazional.
Scoatem ciupercile pe un tocator si le tocam mai marunt. Le punem intr-un castron si le amestecam cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, ou  si cascavalul ras din care pastram putin .
Asezam intr-o tava feliile de paine pe hartie de copt, punem deasupra aestecul de ciuperci si presaram restul de cascaval.
Dam tava la cuptor cateva minute pana compozitia se leaga si cascavalul se rumeneste usor.
Servim tartinele atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

katty 1

16.01.2016, 14:04

Si eu le prefer,dar ce sa fac cu baietii ca mai vor si carne.

Rocsi 1

16.01.2016, 19:34

Mmm, ce bune sunt!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua in aluat de pizza la cuptor