Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 21223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine prajita
  • icre negre
  • icre rosii
  • somon afumat
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat:

Pregatim painea, decupam cu forme de fursecuri miezul, apoi le bagam la cuptor pana se usuca usor.

Le ungem cu unt, peste care vom pune icre negre, rosii si somonul afumat.( untul le ia din sare, pentru ca sunt cam sarate)

Le asezam frumos pe un platou si servim.( mie sincer nu mi-au placut :D)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:09

si eu am facut tartine dar ale mele erau cu icre negre de capelin

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2011, 14:48

vero, ms, D-na mihaela nu stiu ce-s alea banuiesc ca-s mai bune, nu le am cu pestele deloc , nici eu nici doru nu mancam, iar lui andutu nu-i mai dau decat atunci cand o vrea el sa manace ca am ajuns cu el la urgente din cauza pestelui ...am facut si eu aceste tartine pt ca am primit icrele si am zis sa vedem cum sunt, dar nu ne-au placut

mihaelar63 1

15.01.2011, 15:00

Danuta , daca nu ai citit articolul ,, pangasius otrava din farfurie '' postat de Anastasia in tipsuri, citeste-l , vezi si comentul meu
Icrele de peste capelin sunt de culoare neagra si mult mai ieftine [ posibil sa fie colorate , nu stiu precis ]. O cutiuta e cam10 lei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu unt aromat