Tartine cu icre si apio

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 7992 vizualizari

 

Indemnata de curiozitate am cumparat si eu apio -mai pe romaneste tije de telina care sunt de un soi mai special decat cele traditionale si care au un gust senzational de care papilele mele gustative s-au indragostit .

 

INGREDIENTE

  • paine de secara
  • icre de stiuca preparate  [din comert]
  • apio
  • rosii
  • lamaie
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre si apio:

  1. Taiati paine in triunghiuri mai mici si o prajiti usor .
  2. se ung tartinele in strat subtire cu icre , se stropesc cu lamaie , se presara cu tije de telina taiate marunt.
  3. serviti  asezonate cu piper proaspat macinat alaturi de rosii .

TIPS-URI

1

Un vinisor alb e perfect pentru tartinele acestea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre si apio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

07.12.2010, 15:16

repede mai ,, intind '' o tura pentru toata lumea

Dana Cristea - pusikmea 1

07.12.2010, 15:23

giuliana 1

07.12.2010, 19:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- gogosele cu icre