Tartine cu jambon

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 11337 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de jambon1 legatura ceapa verde
  • porumbmasline verzi
  • cascaval
  • Sos:
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cubulete branza telemea
  • sare
  • busuioc, oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu jambon:

Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am asezat peste ea cate o felie de jambon taiata in jumatate. Peste jambon am asezat ceapa verde tocata, porumb, masline feliate, iar la final cascaval ras. Am dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tartine cu jambon 4032
retete culinare - Tartine cu jambon 4033
retete culinare - Tartine cu jambon 4034
retete culinare - Tartine cu jambon 4035

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

22.10.2009, 15:58

Multumesc Alina Si se pot adapta in functie de ce ai prin frigider

Pushaa 1

29.01.2014, 13:13

si bune si rapide!

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21