Tartine cu pasta de icre si ton

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 3324 vizualizari

 

Am noroc de icre proaspete in acest sezon . Ce poate fi mai delicios ?

 

INGREDIENTE

  • 200 gr icre stiuca
  • 200 ml ulei
  • 200 gr ton din conserva , in saramura ,
  • 2 feliute paine alba
  • 2 linguri apa minerala
  • 2 linguri praz tocat
  • 1 lamaie , zeama ,
  • sare
  • piper
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de icre si ton:

Icrele se spala se curata de pelite , se sareaza.

Icrele se pun in vas adecvat si se dau 10-15 sec. la microunde .Se acresc .

Painea se inmoaie in apa . Daca nu e post in lapte .

Amestecati painea cu putin uleiadaugati icrele si mixati pinand treptat uleiul.

La sfarsit incorporati prazul tocat si tonul scurs de saramura .

Dregeti gustul cu piper , sare si zeama de lamaie daca mai este nevoie .

Serviti salata de icre cu ton pe feliute de paine prajita .

TIPS-URI

1

In loc sa tineti icrele pe bain-marie , folositi cuptorului cu microunde 10 sec.

2

Puteti schimba din gust punand si putin usturoi .

3

Tonul in saramura este cel mai indicat in salate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de icre si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

10.12.2013, 11:12

Rocsi 1

10.12.2013, 11:16

RuxyRux 1

10.12.2013, 22:40

Pus la favo...trebuie sa fie bestiale!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mozarella marinata in ulei de rapita cu ierburi aromatice