Tartine cu sfecla si macrou afumat

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2012 | 3106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  200 gr macrou afumat/
  • 0,5 castravete de sera /
  • 2 lingurite zahar/
  • 2 lingurite otet cidru/
  • 2 lingurite marar tocat/
  • 1 lingura plina cu mustar(dijon)/
  • paine neagra , prajita in toaster/
  • 1 sfecla fiarta si curatata.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu sfecla si macrou afumat:

1. Macroul se curata de piele si oase, apoi se marunteste si se pune intr-un bol.

2. Intr-un alt vas punem castravetele taiat cubulete , iar peste adaugam o lingurita de zahar si una de otet.

3. Sfecla fiarta si curata o feliem , apoi o taiem cubulete.

4. Pregatim sosul de mustar astfel : intr-un recipeint amestecam mustarul cu restul de zahar si otet, pana la omogenizarea completa.

5. Feliile de paine prajite la toaster ( sau chiar in cuptor) le ungem cu sosul de mustar, apoi punem dasupra lor pestele si sfecla.

6. La final, presaram salata de castravete!

TIPS-URI

1

Ieftin, gustos si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu sfecla si macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute,in foietaj