Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1. Macroul se curata de piele si oase, apoi se marunteste si se pune intr-un bol.
2. Intr-un alt vas punem castravetele taiat cubulete , iar peste adaugam o lingurita de zahar si una de otet.
3. Sfecla fiarta si curata o feliem , apoi o taiem cubulete.
4. Pregatim sosul de mustar astfel : intr-un recipeint amestecam mustarul cu restul de zahar si otet, pana la omogenizarea completa.
5. Feliile de paine prajite la toaster ( sau chiar in cuptor) le ungem cu sosul de mustar, apoi punem dasupra lor pestele si sfecla.
6. La final, presaram salata de castravete!
1
Ieftin, gustos si sanatos!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult