Tava cu aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2014 | 14149 vizualizari

 

Am primit cadou de ziua mea o tava de inox cu manere. Imediat i-am gasit intrebuintare, am umplut-o cu aperitive!!! :D

 

INGREDIENTE

  • Masline natur si verzi umplute cu ardei
  • Bilute de mozzarella , miere , susan .
  • Chiftelute : 500 carne tocata , 1 ou ,1 lingura pesmet ,1 lingura mustar , ceapa verde , sare , piper , susan ,ulei pentru prajit .
  • Felii cu curcan : 500 gr piept curcan [ marinat in ou , iaurt , mustar , frantuzesc , sare , boia ], 2 linguri ulei , cascaval afumat felii , rosii cherry .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava cu aperitive:

Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan .

Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin susan si se prajesc in ulei incins .

Pieptul de curcan se portioneaza de marimea unei cutii de chibrituri , se marineaza in amestecul de iaurt , ou , sare , mustar si boia . Se prajeste usor in tigaia teflonata cu putin ulei . Peste fiecare felie de carne se pune o bucatica de cas afumat si cate o jumatate de rosie cherry . Se da la cuptor cateva minute pana casul se inmoaie si face priza cu carnea si rosia .

Asezati pe tava in siruri , bilutele de mozzarella cu susan , maslinele , feliile cu curcan ,si chiftelutele cu susan .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Am ales sa prepar chiftelutele fara usturoi pentru ca am dus aperitivele la servici .

RETETA IN IMAGINI

Tava cu aperitive-0
Tava cu aperitive-1
Tava cu aperitive-2
Tava cu aperitive-3
Tava cu aperitive-4
Tava cu aperitive-5
Tava cu aperitive-6
Tava cu aperitive-7
Tava cu aperitive-8
Tava cu aperitive-9

COMENTARII (29)

mihaelar63

mihaelar63 1

23.12.2014, 11:51

tanyapatap

tanyapatap 1

24.12.2014, 17:54

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

26.10.2015, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!