Tavalite in nuca de cocos

de butoiaurora76 in Prajituri, 28 Mai 2012 | 11519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lingurita cu varf praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 150 g zahar
  • Glazura:
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 5 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 1 esenta rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tavalite in nuca de cocos:

Se bate bine la mixer oul cu zaharul, se adauga mierea, untul topit, laptele si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se taie cubulete.

Pentru glazura se amesteca untul cu zaharul, cacao si laptele, se topesc pe foc mic pana la omogenizare. Se ia de pe foc si se adauga esenta de rom. Cand glazura s-a racit cubuletele se dau prin glazura si apoi prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tavalite in nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

butoiaurora76 1

28.05.2012, 15:55

multumesc!

Rocsi 1

28.05.2012, 20:38

De mult nu am mai facut o tavalita..o prajitura foarte gustoasa!!

iry-gabriela 1

29.05.2012, 00:11

o stiu si este fff buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lamingtons