Telemea de oaie cu busuioc si piper

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 3271 vizualizari

 

Aperitiv delicios , rapid si cel mai important , preparat in casa .
Am ,,ghicit '' acest aperitiv in incercarea de a elimina diverse preparate cu conservanti cumparate din comert..

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea oaie .
  • 2 linguri piper boabe  mozaic[ de toate culorile]
  • 2 linguri busuioc verde
  • 6 catei usturoi
  • 150 ml ulei  masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de oaie cu busuioc si piper:

  1. Telemeaua de oaie se taie cuburi  3/3 cm .
  2.  Uleiul de masline se amesteca cu piperul bobe , busuiocul si usturoiul tocat .
  3.  Daca doriti sa serviti prepartul mai repede , incalziti usor uleiul sa se intrepatrunda bine aromele .
  4.  Amestecati cu atentie sa nu se sfarme cuburile de telemea cu uleiul condimentat .
  5.  Telemeaua astfel preparata se pastreaza intr-un recipient  etans in frigider.este mai gustoasa dupa ce se macereaza un timp ,
 

TIPS-URI

1

 Nu adaugati sare , telemeaua contine suficienta .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Telemea de oaie cu busuioc si piper 87306
retete culinare - Telemea de oaie cu busuioc si piper 87307
retete culinare - Telemea de oaie cu busuioc si piper 87308
retete culinare - Telemea de oaie cu busuioc si piper 87309

COMENTARII (20)

Miha 1

03.03.2011, 09:20

La multi ani feciorului. Faci tort?

tarasmariana 1

07.04.2015, 07:34

Sim0na 1

07.04.2015, 08:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: