Telemea de vaca cu rozmarin

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 2066 vizualizari

 

O colega tot cumpara cuburi de branza macerate in ulei de masline cu diverse condimente . Mi-am zis : eu de ce nu pot face asa ceva ? .
A rezultat un aperitiv gustos , interesant si usor de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea vaca
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei iute rosu , uscat
  • 4 catei de usturoi 
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri rozmarin
  • 6 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca cu rozmarin:

  1.  Branza se taie cubulete cam de 3/3 cm .
  2.  Usturoiul , ardeii se curata si se toaca marunt + rozmarinul tocat se amesteca cu uleiul de masline si pasta de ardei.
  3.  Pentru potentarea gusturilor am dat amestecul 1 minut la incalzit in cuptorul cu microunde .
  4.  Amestecati uleiul cu cuburile de telemea cu grija .
  5.   Telemeaua astfel preparata este deosebit de gustoasa dupa ce sta la macerat la rece macar o saptamana .
 

TIPS-URI

1

 Pastrati preparatul intr-un borcan  cu capac in frigider . eu am pastrat si 3 saptamani .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Telemea de vaca  cu rozmarin 87300
retete culinare - Telemea de vaca  cu rozmarin 87301
retete culinare - Telemea de vaca  cu rozmarin 87302
retete culinare - Telemea de vaca  cu rozmarin 87303
retete culinare - Telemea de vaca  cu rozmarin 87304
retete culinare - Telemea de vaca  cu rozmarin 87305

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

25.02.2011, 18:39

delicioasa

CulinaryRainbow 1

07.04.2015, 00:00

Sim0na 1

07.04.2015, 08:28

La favorite cu ea!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!