Tian cu dovlecei si rosii

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2009 | 10583 vizualizari

COMENTARII (19)

ala_oancea 1

23.07.2009, 12:22

Foarte frumos si apetisant !

Oana 1

23.07.2009, 14:43

Da, foarte frumos colorata si sigur delicioasa! O sa incerc si eu garnitura asta!

danygospodina 1

23.07.2009, 14:58

Adica nu e reteta de la Leo Flori?

Sabina 1

23.07.2009, 17:06

Poate a facut si Flori. Eu am luat o din cartea de retete a lui Monti. Stiu ca si ea si a luat cartea ...deci ...

Sabina 1

24.07.2009, 09:14

Valeria, nu are de ce sa nu-ti iasa! Spor la treaba si astepta, impresiile tale.

ExploraCuisine 1

05.04.2011, 00:35

Sabina, arata delicios, vreau sa fac si eu tian zilele astea! Pupici

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:21

Arata atat de bine incat e obligatoriu sa o fac

marcela1979 1

07.04.2011, 07:14

foarte buna

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 08:27

arata gustos si delicios!

MVMih 1

07.04.2011, 09:10

Foarte bun. Chiar cautam zilele trecute ceva bun cu dovlecei si iata ca am gasit.

Lau 1

07.04.2011, 10:11

foarte buna

aziz 1

07.04.2011, 11:46

kukibella 1

07.04.2011, 16:34

adry88 1

20.05.2011, 12:03

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:44

bun

-Marius- 1

24.12.2019, 18:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv