Tian de legume

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2011 | 1597 vizualizari

 

ceva rapid si bun,dupa reteta de pe blogul explora cuisine,cu modificari pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete mici
  • 3 rosii
  • 1 ardei
  • 3 cartofi albi
  • 2 cartofi dulci
  • sare,piper
  • verdeturi de provance
  • cascaval razalit
  • parmezan
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian de legume:

Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim putin intr-o tigaie cu ulei.Ceapa calita o punem intr-o tava de yena unsa cu ulei.Legumele se spala cu tot cu coaja,se sterg cu un prosop dupa care se taie felii rotunde si uniforme de max 1 cm.Asezam feliile de legume in straturi peste ceapa.Condimentam dupa gust cu sare si piper,verdeturi de provence si stropim cu ulei de masline peste.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 de min.Dupa aceea se ia folia jos se presara cascaval si parmezan si se mai da inca 10 min la cuptor.Dupa ce s-a rumenit se scoate si se serveste cald.

 

RETETA IN IMAGINI

Tian de legume-0
Tian de legume-1
Tian de legume-2
Tian de legume-3
Tian de legume-4
Tian de legume-5
Tian de legume-6

COMENTARII (14)

adry88

adry88 1

28.06.2011, 16:48

Lau

Lau 1

01.07.2011, 17:13

bun

ExploraCuisine

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:29

Super bune! ma bucur ca ti-a placut draga mea, pe mine m-a pus al meu sa fac de 3 ori intr-o saptamana )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!