Tigaie cu taitei de casa si carnati

de mihaelar63 in Paste, 10 Oct 2014 | 955 vizualizari

 

Harnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc , cine face ca mine , ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr taitei cu oua ,patratele
  • 200 gr carnaciori proaspeti de porc
  • 200 gr carnat picant chorizo
  • 200 gr mozzarella proaspata bilute
  • 200 gr cascaval ementaler feliat
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • 1 ardei kapia
  • codite verzi de praz
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu taitei de casa si carnati:

Se pun taiteii la fiert  in apa multa , sare si putin ulei .

Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori .

Spalati si tocati ardeiul si coditele de praz.

Taiati carnaciorii proaseti si ii puneti la prajit intr-o tigaie pana devin crocanti .

Adugati legumele , oregano si carnatii chorizo feliati .

Prajiti foarte usor si adaugati taiteii . Prajiti taiteiii pana incep sa se rumeneasca .

In alta tigaie [ eu am pus in dry cooker,care cam rane nefolosita ]am pus taiteii,cu bilutele de mozzarella incorporate . Am asezat deasupra feliile de ementaler si am decorat cu carnati , ardei si praz .

Am lasat sub capac 5-10 minute atat cat casul s-a topit , aromele s-au intrepatruns [ cu grija la foc domol sa nu se prinda de fundul tigaii]

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Sper ca patania mea sa va fie de ajutor . NU lasati supa sa se raceasca in oala sub presiune ,transferati lichidul in alta oala mai mica .

RETETA IN IMAGINI

Tigaie cu taitei de casa si carnati-0
Tigaie cu taitei de casa si carnati-1
Tigaie cu taitei de casa si carnati-2
Tigaie cu taitei de casa si carnati-3
Tigaie cu taitei de casa si carnati-4
Tigaie cu taitei de casa si carnati-5
Tigaie cu taitei de casa si carnati-6
Tigaie cu taitei de casa si carnati-7
Tigaie cu taitei de casa si carnati-8
Tigaie cu taitei de casa si carnati-9
Tigaie cu taitei de casa si carnati-10
Tigaie cu taitei de casa si carnati-11
Tigaie cu taitei de casa si carnati-12
Tigaie cu taitei de casa si carnati-13

COMENTARII (25)

Rocsi

Rocsi 1

10.10.2014, 21:02

mihaelar63

mihaelar63 1

11.10.2014, 00:00

Ma bucur veverito

mihaelar63

mihaelar63 1

11.10.2014, 00:00

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!