Tigaie cu taitei de casa si carnati

de mihaelar63 in Paste, 10 Oct 2014 | 3551 vizualizari

 

Harnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc , cine face ca mine , ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr taitei cu oua ,patratele
  • 200 gr carnaciori proaspeti de porc
  • 200 gr carnat picant chorizo
  • 200 gr mozzarella proaspata bilute
  • 200 gr cascaval ementaler feliat
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • 1 ardei kapia
  • codite verzi de praz
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu taitei de casa si carnati:

Se pun taiteii la fiert  in apa multa , sare si putin ulei .

Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori .

Spalati si tocati ardeiul si coditele de praz.

Taiati carnaciorii proaseti si ii puneti la prajit intr-o tigaie pana devin crocanti .

Adugati legumele , oregano si carnatii chorizo feliati .

Prajiti foarte usor si adaugati taiteii . Prajiti taiteiii pana incep sa se rumeneasca .

In alta tigaie [ eu am pus in dry cooker,care cam rane nefolosita ]am pus taiteii,cu bilutele de mozzarella incorporate . Am asezat deasupra feliile de ementaler si am decorat cu carnati , ardei si praz .

Am lasat sub capac 5-10 minute atat cat casul s-a topit , aromele s-au intrepatruns [ cu grija la foc domol sa nu se prinda de fundul tigaii]

Pofta buna

TIPS-URI

1

Sper ca patania mea sa va fie de ajutor . NU lasati supa sa se raceasca in oala sub presiune ,transferati lichidul in alta oala mai mica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu taitei de casa si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb