Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

de diaconta in Pui, 5 Oct 2013 | 6486 vizualizari

 

Laura mi-a facut pofta cu tigaia ei calda cu pui si ciuperci şi cum e plina piaţa de hribi,am decis sa-mi satisfac pofta.O mâncare foarte gustoasa,doar pozele’s urâte.Pentru ca am fost singura la masa,mi-am permis s-o fac mai picanta ca de obicei.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat =400 g
  • 500 g hribi
  • O ceapa
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • Ardei iute
  • Gogoşar
  • Roşie
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Piper cu lamâie
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.

Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.

Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.

Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit.

Am pus apoi ciupercile.Am pus sare si piper si le-am lasat pâna a scazut toata apa lasata de ciuperci.

Am pus ardeiul iute,usturoiul pisat,rosia taiata bucati,gogosar si sucul de rosii.

Am pus si pieptul de pui peste ciuperci,am transferat totul într-un vas ceramic si am pus la cuptor pentru 10 minute pâna s-au întrepatruns toate aromele.

 

Am servit-o calda cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 09:19

o bunatate

mihaelar63 1

02.03.2018, 13:14

Cu hribi , cred si eu ca este buna !!!!

diaconta 1

02.03.2018, 15:06

Mihaela,cu hribi sau galbiori nu poate fi decat foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac