Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...

de Irina in Peste, 3 Feb 2010 | 5239 vizualizari

 

Acesta a fost pranzul de duminica al copiilor mei. Am fost fericiti si unii si altii: eu pentru ca au mancat peste, ei pentru chipsurile de langa...

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de peste 
  • sare
  • faina alba
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • brocolli
  • chipsuri cat incape(ar vrea ei)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...:

Deci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste brocolli (inabusit in unt). Gata? Nu mai am nimic de zis?


A, am aranjat frumos pestele, am adaugat cateva buchetele de brocolli si am ornat cu chipsuri.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16084
retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16085
retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16086
retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16087
retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16088
retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16089
retete culinare - Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri... 16090

COMENTARII (16)

babi5 1

17.06.2013, 11:47

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 02:34

wow ..arata super !

Panacris 1

22.08.2014, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!