Tiramisu reţetă fara oua

de Adele in Dulciuri, 3 Mai 2015 | 3049 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Daca tot este duminica,e cald e frumos ,chef putin si lene multa, am pregatit rapid un desert delicios ,fara a folosi oua ..Deci sa trecem la treaba ;)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 g mascarpone.
  • 2oo ml frisca lichida.
  • 4 linguri zahar pudra (normal).
  • 200 gr biscuiti cu ou (puteti folosi piscoturi).
  • 200 ml cafea cu apa.
  • cacao amara cateva linguri.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă fara oua:

Tiramisu reţetă originală

Se pregateste cafeaua, in cafetiera sau cum va place mai mult, se amesteca cu apa si se pune intr-un vas.

Intr-un alt  vas se mixeaza mascarponele cu zaharul, daca folositi zahar pudra crema va fi mai fina, treptat se adauga frisca si se mixeaza la viteza maxima pana ajunge la consistenta dorita, cu ajutorul unei palete de silicon se amesteca usor de jos in sus, dupa care se da la rece pana la momentul folosirii.

Se iau biscuiti se trec prin cafea se formeaza primul strat, dupa care se adauga primul strat de crema, si tot asa pana la terminarea ingredientelor.

Ca sa va fie mai usor crema o puteti pune intr-un saca posh.

Se pudreaza cu cacao si se da la rece.

TIPS-URI

1

Apa poate fi inlocuita cu lichior de cafea ,asta in cazul in care desertul nu este servit de catre cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă fara oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca