Tiramisu reţetă clasica

de Mihaela11_jo in Prajituri, 25 Apr 2011 | 5162 vizualizari

 

Tiramisu reţetă clasica

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete( 2x200grame) piscoturi de sampanie  
  • 400 grame de branza crema nesarata Philadelphia  
  • 100 grame zahar  
  • 4 oua proaspete  
  • 2 cani de cafea amara(filtru)  
  • 4-5 linguri cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă clasica:

Tiramisu reţetă clasica

Se prepara cafeaua amara cu un aparat pentru cafea filtru si se lasa sa se raceasca.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se dizolva complet si iau o culoare albicioasa.

Se adauga branza crema scoasa din timp de la frigider si se amesteca bine pana s-a omogenizat; se continua sa se amestece cu albusurile batute spuma.

Piscoturile se introduc in cafeaua amara si se tapeteaza cu ele o forma de sticla dreptunghiulara.

Se pune peste ele jumatate din crema de branza.

Se pune al doilea strat de piscoturi si apoi restul cremei de branza.

Se pudreaza cu cacao si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de servire.

Se decoreaza dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă clasica" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea