Tiramisu reţetă cu budinca

de aziz in Prajituri, 12 Aug 2011 | 10570 vizualizari

 

Dupa ce mi-am plimbat ochii pofticiosi prin toate farfuriile fetelor de pe Bucataras si dupa o mica discutie asa tot pe aceasta tema cu Ruxy am decis ca Tiramisu nu mai sufera amanare :))deci in aceeasi tava am gasit de cuviinta sa conlocuiasca doua arome pentru mamici dar si pentru pitici,un expresso care sa trezeasca si cel mai adormit pamatean si un nessquik sa aduca picii in lumea gustului ciocolatos ::)))gata cu vorbaria sa va spun mai exact despre ce e vb:

 

INGREDIENTE

  • 3 pachete piscoturi de sampanie
  • 500 gr crema de branza
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 125 gr zahar
  • 100ml lapte
  • o cana de cafea expresso
  • o cana de lapte cu nessquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu budinca:

Tiramisu reţetă cu budinca

Preparare Tiramisu:

Amestecam crema de branza cu zaharul pana se topeste si apoi budinca amestecata in prealabil cu laptele. Mixam apoi impreuna pana se obtine o crema fina si pufoasa. Eu am asezat tiramisu in tava de chec (vz foto) in care in prealabil am asezat folie de plastic,ca sa fiu sigura ca mai scot de acolo prajiturica :))(nu ca as fi avut vreo problema sa-o mananc direct din tava cu lingura, dar am vrut sa va arat si voua cum a iesit si sa va fac pofta:))).

Astfel spus am purces la ansamblarea bunaciunii: primele trei piscoturi insiropate cu expresso restul cu nessquik si aranjam bunatate de crema peste, pana ajungem de umplem tava. Dam la frigider pana a doua zi si devoram ...atentie...nu cu tot cu farfurie....:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (95)

aziz 1

17.08.2011, 19:02

ca e foarte cald criss si nu-l suport ,mai e si destul de rar deci ...

Criss 1

18.08.2011, 15:03

Super! Delicios!

aziz 1

18.08.2011, 20:16

criss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală