Tiramisu

de mihaelaM in Prajituri, 29 Oct 2011 | 1692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4pungi piscoturi
  • 4 oua
  • 4pahare smantana(20%grasime)
  • 5linguri zahar
  • 2plicuri praf de frisca
  • 1 esnta rom
  • cacao
  • cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Separam ouale iar galbenusurile le batem cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga smantana si se amesteca.Crema obtinuta o punem la congelator.

Batem si albusurile spuma tare,apoi punem si praful de frisca.Mixam bine dupa care dam la rece.

Preparam cafeaua iar dupa ce se raceste adaugam esenta.

Scoatem cremele si le amestecam dupa care vom inmuia piscoturile,foarte putin in cafea dupa care le vom aseza intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce punam jumatate din crema mai punem un rand de piscoturi dupa care vom pune si restul de crema.

La sfarsit presaram cacao dupa care punem la rece.Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu 131514
retete culinare - Tiramisu 131515
retete culinare - Tiramisu 131516
retete culinare - Tiramisu 131517
retete culinare - Tiramisu 131518
retete culinare - Tiramisu 131519

COMENTARII (27)

mihaelaM 1

04.11.2011, 15:51

atunci trebuie sa vii neaparat la mine sa te servesc

mena29 1

05.12.2011, 09:39

La multi ani,Mihaela!

mihaelar63 1

05.12.2011, 11:43

La multi ani cu sanatate !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D