TIRAMISU

de ela in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 4987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 500 gr branza dulce
  • 1 plic tiramisu dr.otker
  • 200 ml lapte
  • 2 cappuccino ciocolata
  • 2 pliculete ness
  • 1 cappuccino milka
  • 200 ml frisca
  • 5 galbenusuri
  • 120 gr zahar pudra
  • 2 linguri lichior cirese cu ciocolata
  • 3 lingurite cacao
  • 30 ml coniac
  • ciocolata rasa 50 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TIRAMISU:

Se face o cafea din plicurile de cafea cu 400ml apa fierbinte si se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu coniacul. Galbenusurile cu zaharul pudra se pun pe foc la bain marie pana se obtine o crema groasa dar nu se lasa sa fiarba.Se amesteca branza dulce cu mascarpone ,apoi se adauga compozitia de mai sus si lichiorul si se amesteca bine.Se lasa putin sa se raceasca apoi se amesteca cu frisca batuta.Piscoturile se inmoaie cateva secunde in cafea  si se pun pe un platou in straturi succesive cu crema,ultimul rand fiind crema.Se presara cu cacaoa si cu ciocolata rasa.Se lasa la rece peste noapte

 

TIPS-URI

1

 se poate face si cu mai putine ingrediente.400gr piscot, 250gr branza dulce

RETETA IN IMAGINI

TIRAMISU-0
TIRAMISU-1
TIRAMISU-2
TIRAMISU-3
TIRAMISU-4
TIRAMISU-5
TIRAMISU-6
TIRAMISU-7
TIRAMISU-8

COMENTARII (9)

gaby_duceag

gaby_duceag 1

11.02.2010, 20:45

la multi ani!fie sa ai parte de multa sanatate,putere de munca,bucurii multe!
\multi ani frumosi!

ela

ela 1

11.02.2010, 21:06

multumesc Gabi

laura_n

laura_n 1

05.06.2012, 15:54

Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!