Tiramisu

de andremys in Torturi, 24 Apr 2013 | 2419 vizualizari

 

va propun aceasta reteta de tiramisu,va garantez ca va iesi cel mai bun tiramisu pe care l-ati mancat...foarte important sa respectati intocmai reteta, sa nu va abateti deloc pt a avea rezultatul dorit, un Tiramisu ca la mama lui :)

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 1 albus
  • 30 gr zahar praf
  • 500 g  mascarpone
  • 1 plic de ness
  • 1 pachet mare piscot de savoya
  • 1 ibric cafea neindulcita
  • 150 ml lichior Tanita
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

CREMA: se freaca cu mixerul galbenusurile cu albusul si zaharul.

Intr-un alt bol mascarpone se amesteca cu telul sau mixerul

In alt bol se bate frisca cu mixerul si se adauga peste plicul de ness

Apoi se amesteca toate cele 3 compozitii

SIROPUL PT PISCOTURI:cafeaua rece si neindulcita peste care se adauga lichiorul

Inmuiem piscoturile in cafea, adaugam crema deasupra si repetam procesul pana terminam compozitia, iar la sfarsit cernem cacao cu o strecuratoare

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu 222335
retete culinare - Tiramisu 222336

COMENTARII (6)

diana_k 1

25.04.2013, 09:39

adry88 1

25.04.2013, 10:00

bun

marianascarlat 1

29.04.2013, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55