Tiramisu

de Adi75 in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pișcoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 5 oua
  • 120 gr zahar
  • 3 căni de cafea
  • 2 linguri de rum
  • cacao amara
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Gălbenușurile se mixeaza cu mascarponele si jumătate din cantitatea de zahar (60 gr ), albușurile se bat spuma cu praful de sare si cealaltă jumătate de zahar (60 gr ) peste albușul bătut se pune câte puțin din crema de mascarpone si se amesteca încet . Dam piscoturile prin cafeaua cu rum si le așezăm intr-o tava apoi punem jumătate din crema si pudram cu cacao , procedam la fel si cu următorul strat ,pișcoturi , crema si cacao , lasam tava la frigider pentru 3-4 ore 

 

TIPS-URI

1

Am folosit cafea decafeinizata .

2

Cafeaua am indulcit-o foarte puțin ( doar dacă vreți sa fie mai dulce )

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu 436570
retete culinare - Tiramisu 436571
retete culinare - Tiramisu 436572
retete culinare - Tiramisu 436573
retete culinare - Tiramisu 436574

COMENTARII (9)

Bunica 1

02.04.2016, 21:47

)))Am vrut să fac astăzi,dar în final am făcut o prăjitură cu cremă cu iaurt și fructe de pădure

Adi75 1

03.04.2016, 01:32

Duminica la micul dejun mănânc prăjitură cu cremă cu iaurt și fructe de pădure , cu o singură condiție să îmi dea cineva

noiinbucatarie 1

04.04.2016, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S