Tiramisu reteta a la Mire

de oana1993 in Prajituri, 28 Feb 2014 | 3046 vizualizari

 

Buna ziua,astazi am facut pentru prima data Tiramisu, nu este Tiramisu reţetă originală, reteta este a mamei mele.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 g mascarpone ceva fin Delaco
  • 500g piscoturi
  • 1 frisca 250 g
  • 5 galbenusuri de oua
  • 300 g zahar pudra
  • cafea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta a la Mire:

Tiramisu reţetă originală

Prima data folosim cele 5 galbenusuri le punem intr-un vas de yena,punem vasul de yena pe o cratita cu putina apa.

Preparam galbenusurile la aburi,punem zaharul pudra si amestecam bine pana cand devine cremoasa.

Punem deoparte la racit.

Intr-un castron punem frisca lichida si amestecam cu blenderul,dupa care adaugam crema de galbenusuri(racita,la temperatura camerei)

Amestecam cu blenderul si punem mascarpone.

Amestecam bine.Intr-un alt vas de yena sau tava ce aveti la indemana,puneti piscoturile trecute prin cafea,un rand piscoturi,un rand crema si tot asa Ornati cu cacao sau capuccino.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta a la Mire" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta cu afine