Tiramisu reţetă originală

de Dianaaa in Prajituri, 9 Apr 2013 | 4503 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Reteta de tiramisu originala putin imbunatatita :)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 200 gr piscoturi Boromir
  • cafea tare fara zahar
  • 250 gr Mascarpone
  • 4 oua mari/5 mici
  • 200 gr de zahar fin/pudra/tos
  • sare
  • esenta de migdale/portocala
  • ciocolata amaruie pentru razuit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Pentru inceput se separa ouale cu grija. Galbenusul se amesteca cu zaharul pana se topeste si devine ca o crema. Dupa aceea se adauga mascarponele, se mixeaza si se adauga esenta de migdale sau portocala dupa gust(mie imi place sa fie mai aromat si pun sa se simta mai bine). Albusul se bate spuma tare cu sarea. Se incorcopeaza apoi cu galbenusul.

Se ia un vas(eu l-am preparat intr-un vas yena de marime medie dreptunghiular), iar pe fundul vasului se pun 2-3 linguri de crema cat sa acopere putin. Piscoturile se insiropeaza pe ambele parti, se adauga un strat de crema, inca un strat de piscoturi si unul de crema.

Se lasa peste noapte la frigider, iar urmatoarea zi se razuieste din abundenta cu ciocolata amaruie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sim0na 1

10.04.2013, 14:28

Bine ai venit!!
O bunatate ne-ai adus

Dianaaa 1

10.04.2013, 15:06

Bine v-am gasit. Ma bucur ca va place

Corinuta 1

11.07.2013, 17:27

Minunat! Imi place tare mult Tiramisu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă in varianta mea