Tiramisu by me

de Adele in Dulciuri, 31 Mar 2014 | 1067 vizualizari

 

Daca tot e o zi de luni aveam nevoie de ceva care sa imi indulceasca inceputul de saptamana :P.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone.
  • 1 ou.
  • 4 linguri de zahar.
  • 200 ml de frisca batuta.
  • cafea (100 ml)
  • piscoturi.
  • ciocolata
  • 3 linguri de cacao amara.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu by me:

Batem oul cu cele 4 linguri de zahar pana devine spuma,adaugam mascarponele si continuam sa amestecam bine pana devine cremos.Din frisca batuta oprim 2 linguri iar restul o adaugam in crema de mascarpone.Dam la frigider pentru cateva minute.

In cafeaua calda pune cele 2 linguri de frisca si amestecam bine.

Luam piscoturile le inmuiem in cafea si incepem sa facem un strat ,deasupra acoperim cu crema si bucatele de ciocolata.Punem un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si inchidem cu un strat de crema,presuram cacao amara .

Se da la frigider pentru cel putin o ora.

 

 

TIPS-URI

1

Se pot face si mini portii in cupa de inghetata sau pahar.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu by me 307676
retete culinare - Tiramisu by me 307677
retete culinare - Tiramisu by me 307678
retete culinare - Tiramisu by me 307680

COMENTARII (12)

Panacris 1

31.03.2014, 20:52

Pushaa 1

31.03.2014, 21:46

imi place

Adele 1

31.03.2014, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21