Tiramisu reţetă cu ananas

de nadea68 in Prajituri, 26 Iun 2013 | 5784 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu ananas
O reteta pentru un desert racoros si bun fara sa folosim cuptorul?e chiar ce ne trebuie in zile de vara caniculare :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi savoiardi
  • 350 g mascarpone
  • 3 oua
  • 1 lingura plina de zahar 
  • 5 felii de ananas insiropat din compot 
  • esenza rom
  • caco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu ananas:

Tiramisu reţetă cu ananas

Mai intai separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le frecam bine cu zaharul.Adaugam mascarpone si continuam pana se obtine o crema.

Albusurile le batem spuma cu un pic de sare.Taiem ananasul in mici bucati si-l adaugam  la crema de oua si mascarpone.

Incorporam albusurile batute spuma amestecand cu o paleta de jos in sus pana se omogenizeza bine. La siropul de ananas punem esenza de rom.

Luam piscoturile unul cate unul si le bagam in sirop si le asezam intr-un vas de sticla dreptunghiular sau in ce preferati voi .

Alternam piscoturile umede cu crema de mascarpone. Acoperim vasul si-l dam la frigider cateva ore. Cand se serveste se pudreaza cu cacao. :) Foarte foarte buuuun!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

26.06.2013, 22:10

Geanina87 1

26.06.2013, 22:22

nadea68 1

27.06.2013, 00:08

Rocsi ha ramas chiar o singura portie,o tin pentru tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat