Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am pregatit acest desert
Pe 9 august in urma cu 16 ani,am adus pe lume un leut-Cristian,.incapatanat cu personalitate si foarte vesel .Cum tiramisu e printre preferatele sale in materie de dulciuri,am zis ca de ziua lui sa-i fac poftele,doar ca am inlocuit piscoturile cu blat de nuca...
Tiramisu reţetă originală
Blat
Crema
Sirop
Glazura de ciocolata de la Dr.Oetker
Tiramisu reţetă originală
Blatul de tort,gasiti retetea aici -..http://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-nuca-49614.html
Crema:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Galbenusurile impreuna cu zaharul pudra se mixeaza pana devin o crema spumoasa.Se adauga crema mascarpone ,apoi albusurile batute spuma si frisca hulala batuta bine.Toate acestea se omogenizeaza bine.
Sirop: Nesul se freaca cu apa si apoi se adauga coniacul.
Glazura conform indicatiilor de pe pachet.
Asamblare:
Blatul se taie in 4 se insiropeaza bine si se umple cu crema,deasupra se toarna glazura de ciocolata....
1
de preferat sa se taie a doua azi,daca aveti rabdare...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult