Tiramisu reţetă cu capsuni

de elenita in Torturi, 28 Sep 2012 | 7693 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu capsuni

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capusuni
  • 1 tableta ciocolata
  • 1 cutie crema mascarpone
  • 500 gr frisca
  • 4 oua
  • 1 pachet piscoturi
  • 7 linguri zahar
  • 250 ml cafea
  • 50 ml amareto
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu capsuni:

Tiramisu reţetă cu capsuni

Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta. Amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un sfert de ora.

Cat crema sta la rece vom prepara cafeaua unde vom adauga si acel 50 ml de amareto cand este rece ne vom apuca de piscoturi.

Am folosit o forma de copt cu peretii detasabili ,am asezat pe margine piscot langa piscot iar pe fundul tavii vom aseza un strat de piscoturi care vor trece unul cate unul prin cafea,cand stratul este gata vom turna jumatate din crema si iarasi vom aseza un rand de piscoturi insiropate dupa care turnam si restul de crema.

Pentru ornat am topit tableta de ciocolata pe baie de aburi si am trecut capusunile prin ciocolata topita fiecare il poate orna dupa gustul si placerea sa.

Este un desert foarte parfumat si racoros il recomand cu mare drag.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sim0na 1

02.10.2012, 09:38

Cat de frumos este..

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:42

tortul meu preferat

Bya Ralu 1

29.01.2013, 00:34

deliciosbravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat