Tiramisu cu capsuni si pepene rosu

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 15 Mai 2010 | 3469 vizualizari

 

pe cat de rapid, pe atat de gustos....sa stiti ca e mult mai frumos in realitate :(........

 

INGREDIENTE

  • o cutie de piscoturi cu 2 randuri
  • o cutie crema tiramisu ( nu am gasit unde am fost la cumparaturi marscapone )
  • 200 ml lapte pasteurizat
  • 100 ml smantana
  • cateva capsuni
  • pepene rosu
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni si pepene rosu:

Pt inceput vom pune capsunile la frigider cu putin zahar deasupra pt a-si lasa siropul pe care il vom folosii la inmuaitul piscoturilor.

Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.

Intre timp preatim piscoturile astfel:
Fiecare piscot il dam prin siropul lasat de capsuni si formam un strat peste care vom pune crema, apoi pepenele si capsunile taiate felii, inca un strat de piscoturi inmuiate in sirop, iar crema, iar pe deasupra vom pune cacao si ornam cu capsuni si pepene.

Dam la rece cateva ore.

 

TIPS-URI

1

cand punem capsunile cu zahar la frigider, punem si putin apa ca sa ne ajunga siropul pt toate piscoturile.

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-0
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-1
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-2
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-3
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-4
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-5
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-6
Tiramisu cu capsuni si pepene rosu-7

COMENTARII (125)

Dana Cristea - pusikmea 1

17.05.2010, 23:04

of, te cred du-te la culcare ca si eu imediat merg ca imi pica ochii in gura

mena29 1

18.05.2010, 12:43

O ce bunatate am gasit daca am cautat dar la cati vizitatori ai avut cred ca nu mai primesc nimic

Cris2711 1

20.07.2011, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04