Tiramisu cu cirese si fragi

de Ligia Bxl in Torturi, 26 Dec 2010 | 2322 vizualizari

 

acest tort l-am facut de ziua sotului meu( ptr azi 26 dec) :))

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii de mascarpone mici
  • 6 aua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 pachet si jumatate de piscoturi
  • 2 borcane de compot(unul de cirese si unul de fragi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu cirese si fragi:

Se face crema astfel:se separa galbenusurile de albusuri,galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc,apoi se adauga mascarpone si se freaca bine pana devine o crema fina.Albusurile se bat spuma si apoi se incorporeaza bine cu crema de galbenusuri.Insiropam piscoturile  cu siropul de la compot si le punem intr-o tava sau un vas yena apoi punem fructe si un strat de crema,insiropam iar un strat de piscoturi si punem peste crema,punem iar fructe si ultimul strat de crema sau frisca,apoi la final se orneaza dupa preferinte,eu am folosit ciocolata amaruie si am stropit cu sirop de fructe.Este un desert acrisor si racoros.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu cu cirese si fragi-0
Tiramisu cu cirese si fragi-1
Tiramisu cu cirese si fragi-2
Tiramisu cu cirese si fragi-3
Tiramisu cu cirese si fragi-4
Tiramisu cu cirese si fragi-5

COMENTARII (29)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

31.12.2010, 00:22

MULTUMESC PTR URARI TANIA DRAGA SI TU SA AI UN AN BUN

tanyapatap

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:56

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

02.01.2011, 14:29

TANIA

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!