Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tiramisu reţetă reinterpretata
Tiramisu reţetă reinterpretata
Reteta de la inghetata o aveti aici:http://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-caise-23426.html
Facem o cafea,tapetam o tava cu folie alimentara. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in tava. Punem ciresele sau visinele,peste nivelam un strat de inghetata (cam de 5 cm inaltime) Mai punem un strat de piscoturi inmuiate in cafea si un ultim strat de inghetata de cca 1-2 cm inaltime. Dam inghetata la congelator pana se ingheata. Se scoate cu cel putin 30 de minute inainte de servire. Se orneaza dupa bunul plac!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult