Tiramisu cu piersici

de ralu_ca in Torturi, 18 Sep 2015 | 1971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1000 ml smantana pentru frisca
  • 1 kg piersici
  • 750 g mascarpone
  • 250 g zahar pudra
  • 300 g piscoturi
  • esenta vanilie
  • boabe de struguri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu piersici:

Cateva(6-7) din piesici le-am taiat felii subtiri, iar celelalte le-am pus in blender si le-am facut piure. 

Intr-un vas am pus mascarponele cu 5 linguri zahar, vanilie si le-am amestecat pana am obtinut o crema omogena.

Smantana mixeaza cu restul de zahar.

Apoi amestec ambele crema cu smantana. 

Intr-un vas am asezat piscoturile, pe margine felii rotunde de piersici, sos, crema, piscoturi, pe care le-am uns cu sos de piersici, crema, piscoturi, sos crema, iar deasupra am ornat cu boabe de struguri.

Deliciooos !:)

 

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu cu piersici-0
Tiramisu cu piersici-1
Tiramisu cu piersici-2
Tiramisu cu piersici-3
Tiramisu cu piersici-4
Tiramisu cu piersici-5
Tiramisu cu piersici-6
Tiramisu cu piersici-7
Tiramisu cu piersici-8
Tiramisu cu piersici-9
Tiramisu cu piersici-10
Tiramisu cu piersici-11
Tiramisu cu piersici-12
Tiramisu cu piersici-13
Tiramisu cu piersici-14
Tiramisu cu piersici-15
Tiramisu cu piersici-16
Tiramisu cu piersici-17
Tiramisu cu piersici-18
Tiramisu cu piersici-19

COMENTARII (11)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

19.09.2015, 10:36

Corinuta

Corinuta 1

20.09.2015, 12:06

Primesc si eu o portiuta?

-Licurici-

-Licurici- 1

21.09.2015, 08:02

Bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!