Tiramisu reţetă cu zmeura

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 2 Ian 2011 | 6592 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu zmeura
am ales sa fac ceva simplu si racoritor, dupa atata mancare si prajituri a mers de minune acest tort pe care l-am mancat direct de pe platou :D:)):))de aceea nu am sectiune, pentru ca arata tare haios inceput din toate partile :D

 

INGREDIENTE

  • o cutie mare de piscoturi
  • 3 cutii crema tiramisu
  • 600 ml lapte pasteurizat
  • 300 ml smantana
  • cacao
  • zmeura congelata-300 g
  • 2 linguri coniac
  • un plic capucino
  • frisca pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu zmeura:

Tiramisu reţetă cu zmeura

Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.

Preparam siropul prin care vom da piscoturile astfel:

Amestecam coniacul cu capucino, pe care l-am facut conform instructiunior de pe plic( banuiesc ca toata lumea stie sa faca un capuscino :D).

Dam piscoturile prin acest amestec ametitor :)).

Formam un strat de piscoturi, peste care vom pune crema, apoi asezam zmeura, pe care am pus-o la scurs inainte de folosire, vom mai pune un strat de piscoturi, apoi un altul de crema si zmeura.

Deasupra vom pudra cu cacao si vom orna cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si nuca