Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am plecat de la Tiramisu reţetă originală
Știți momentul când vrei să faci puțin curat în frigider ?Așa am fost eu:)))) Mai aveam frișcă lichidă, o cutie de mascarpone o tot dădeam de colo -colo, mă deranjau și câteva piscoturi, așa că .........., le-am scos pe toate și mă uitam la ele. Mi-am adus aminte de Mireluța noastră dragă care a zis că nu se mai oprea din mâncat. Și cum se prepară foarte repede ...........la treabă!
Tiramisu reţetă originală
Pregătește cafeaua și las-o la răcit. Când s-a răcit, pune în ea o lingură de Amaretto.
Mixează frișca + zahărul pudră până sta pe teluri. Adaugă mascarpone, mixând în continuare.
Ia un vas de yena si tapetează-l cu folie alimentară. Scufundă fiecare pișcot în cafea si apoi așează-l pe fundul vasului.
Pune un strat de cremă. Deasupra, pune al doilea strat de piscoturi trecute prin cafea.
In crema din mascarpone + friscă rămasă, pune o lingură de nuttel și mixeaz-o putin.
Al doilea strat de cremă, să fie cel cu nuttela. Presară cacao deasupra. Dă la rece.
Răstoarnă pe un platou sau o farfurie, în cazul meu:)).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult