Tiramisu la pahar

de adasev12 in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 3872 vizualizari

 

un alt fel de tiramisu...la fel de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 150 g savoiardi
  • 150 g biscuiti simpli
  • 4 oua
  • 300 g mascarpone
  • 200 g zahar( 150 pudra+50 zahar tos)
  • 200 ml frisca lichida
  • vanilie
  • 2 lg ness
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

biscuitii si piscoturile se inmoaie bine in cafea ness indulcita apoi se pun in blender si se fac pasta.

ouale se separa...galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si vanilia, apoi se incorporeaza mascarpone si se mixeaza bine;

albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar si se adauga la galbenusuri amestecand cu o spatula.

frisca se bate foarte bine ( eu folosesc  gata indulcita) si se adauga si ea la restul compozitiei...o sa iasa o crema de te lingi pe degete....

se iau 6 cupe mari...ies si 8, dar eu am facut portii generoase....se pune pe fund pasta de biscuiti si piscoturi apoi crema si deasupra se presara cacao pudra...

se da la rece cateva ore...sau pana dimineata...daca va puteti abtine....

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu la pahar 87810
retete culinare - Tiramisu la pahar 87811
retete culinare - Tiramisu la pahar 87812
retete culinare - Tiramisu la pahar 87813
retete culinare - Tiramisu la pahar 87814
retete culinare - Tiramisu la pahar 87815

COMENTARII (24)

LUK 1

27.02.2011, 15:48

dementia!

gatitdemine 1

27.02.2011, 20:15

Excelent

adry88 1

12.06.2011, 13:40

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21