Tiramisu reţetă la pahar

de adasev12 in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 6355 vizualizari

 

un alt fel de tiramisu readaptat dupa Tiramisu reţetă originală, dar...la fel de gustos....
Tiramisu reţetă la pahar

 

INGREDIENTE

  • 150 g savoiardi
  • 150 g biscuiti simpli
  • 4 oua
  • 300 g mascarpone
  • 200 g zahar( 150 pudra+50 zahar tos)
  • 200 ml frisca lichida
  • vanilie
  • 2 lg ness
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă la pahar:

Tiramisu reţetă la pahar

biscuitii si piscoturile se inmoaie bine in cafea ness indulcita apoi se pun in blender si se fac pasta.

ouale se separa...galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si vanilia, apoi se incorporeaza mascarpone si se mixeaza bine;

albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar si se adauga la galbenusuri amestecand cu o spatula.

frisca se bate foarte bine ( eu folosesc  gata indulcita) si se adauga si ea la restul compozitiei...o sa iasa o crema de te lingi pe degete....

se iau 6 cupe mari...ies si 8, dar eu am facut portii generoase....se pune pe fund pasta de biscuiti si piscoturi apoi crema si deasupra se presara cacao pudra...

se da la rece cateva ore...sau pana dimineata...daca va puteti abtine....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (24)

LUK 1

27.02.2011, 15:48

dementia!

gatitdemine 1

27.02.2011, 20:15

Excelent

adry88 1

12.06.2011, 13:40

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu zmeura