Tiramisu reţetă originală

de amayrya in Prajituri, 26 Dec 2013 | 4985 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • Piscoturi Savoiardi
  • un plic crema de vanilie de la dr. oetker
  • un plic crema de ciocolata de la dr. oetker
  • cafea
  • 100 gr de whisky
  • putina frisca pentru ornat
  • ciocolata menaj pentru ras deasupra
  • 500 ml de lapte
  • 6 linguri de zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Se pregateste cafeaua cu ceva timp inainte ca sa se raceasca pana ne apucam de tiramisu. Cantitatea de cafea difera in functie de cat de mult tiramisu vom face. In cafea vom adauga dupa preferinte si whisky.

Dupa ce s-a racit cafeaua ne apucam de facut cremele. Utilizam 250 ml de lapte , 3 linguri de zahar pudra si un plic de crema de vanilie de la dr. oetker, mixam cu mixerul. Cand crema devine destul de omogena adaugam dupa gust si cate putin whisky. La fel vom face si cu celalalt plic de crema de ciocolata de la dr. oetker.

Ulterior trecem la realizarea prajiturii. 

Se adauga un strat de crema de vanilie , un rand de piscoturi trecute prin cafea ( se lasa in cafea piscoturile in jur de 2 secunde, nu mai mult deoarece se vor inmuia mult prea mult) ulterior se adauga crema de ciocolata si tot asa pana terminam si piscoturile si cremele. Deasupra se adauga frisca si se rade ciocolata.

Pofta buna !! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală