Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru fistic:
  • 3 linguri fistic decojit
  • 1 lingurita mixde susan si susan negru
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • Pentru toast:
  • 2 felii de paine integrala
  • 1 ou bio
  • 1/4 avocado
  • cateva rosii uscate la soare
  • cateva masline Kalamata
  • sare/piper
  • coaja de lamaie rasa
  • branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat:

Se prajeste fisticul si celelalte condimente la foc mediu, intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. Se zdrobesc usor cu ajutorul unui mojar. 

Se prajeste painea pe un gratar fierbinte, apoi se aseaza pe fiecare felie de paine, cateva felii de avocado, rosiile tocate, maslinele fara samburi, tocate nu foarte fin, oul fiert dupa preferinte si se presara totul cu fistic, branza Feta si coaja de .

 

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.02.2016, 20:01

Ce bun trebuie sa fie!

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 20:55

Ahh cat de dragute sunteti!!! Multumesc!>:<D

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21